Участь працівників Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки в засіданні круглого столу (онлайн), з нагоди 150-річчя від дня народження Агатангела Кримського та 150-річчя від дня народження Лесі Українки

 






28 січня 2021 року

У Волинському ТЦ в режимі онлайн відбувся круглий стіл, організаторами якого були Волинський інститут післядипломної освіти, Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України, Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю. Кримського.

Від Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки в засіданні круглого столу взяли участь: Людмила Стасюк, директорка книгозбірні, заслужений працівник культури України, з темою виступу: „З історії обласної літературно-мистецької премії імені Агатангела Кримського (нотатки члена комітету з присвоєння)” та Олена Гапонюк, головний бібліотекар відділу краєзнавчої роботи – з повідомленням: „Агатангел Кримський у документах і матеріалах відділу краєзнавчої роботи Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки”.

Загалом, онлайн-захід пройшов на високому науковому рівні і став гідним пошануванням пам’яті видатного вченого-сходознавця, народженого на Волині 15 січня 1871 року.

0 коментарі:

Дописати коментар