Тренінг "Ефективне спілкування"






11 грудня 2019 року
Що ж ми розуміємо під словом «ефективне спілкування»? Ефективне спілкування - це не просто передача інформації, а один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя. Побудувати кар'єру, завести надійних друзів, влаштувати своє особисте життя, домогтися успіху і визнання неможливо без уміння спілкування.
Під час тренінгу "Ефективне спілкування" його учасники розбирали, а що ж насправді ми розуміємо під поняттям "ефективне спілкування". Дізнались, що таке "активне" слухання і як воно стає у нагоді в складних ситуаціях. Також, на практиці зрозуміли як можна переконати співбесідника. Отримали практичні "підказки" що варто робити і говорити, щоб тебе зрозуміли і ти був переконливим під час бесіди.
Стресові ситуації оточують нас кожного дня, тому техніки стресостійкості і власної саморегуляції, запропоновані бізнес тренеркою Людмилою Мельник стануть у нагоді усім учасникам. Тренінг спонукав учасників переглянути власні моделі спілкування і використовувати більш ефективні моделі комунікативної поведінки.

0 коментарі:

Дописати коментар