Онлайновий марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України (Волинь)

 


9 грудня 2021 року

Сьогодні Волинський Регіональний тренінговий центр зібрав бібліотекарів–учасників «Онлайнового марафону інноваційного досвіду публічних бібліотек». Він став  майданчиком з технічної підтримки заходу, модераторкою якого була директорка Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмила Стасюк.

Організатори: ВГО Українська бібліотечна асоціація, Секція працівників публічних бібліотек, Волинське обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Марафон проводився на платформі Zoom і транслювався на сторінці УБА у Фейсбук, який ви можете переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/ula.org.ua/videos/689804831986084

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ!

Волинський Регіональний тренінговий центр активно працює і забезпечує навчально-тренінгову діяльність бібліотекарів та користувачів з використанням комп'ютерних, цифрових технологій, а також сприяє в задоволенні інформаційних запитів громадян через всесвітню мережу Інтернет.

Запрошуємо всіх бажаючих вдосконалити власні цифрові навички і здобути нові на національній платформі Дія. Цифрова освіта. 

Щосереди з 10:00 до 14:00 працівники відділу автоматизації і комп'ютерних бібліотечних технологій нададуть консультації щодо роботи на онлайн-платформі.

0 коментарі:

Дописати коментар