Навчання на платформі Дія. Освіта



11 жовтня 2023 року
Сьогодні середа і відбувалося чергове навчання в хабі цифрової освіти, що у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки, зокрема, і на платформі Дія. Освіта. Вибір теми зазвичай залежить від особистих цілей, інтересів та потреб у самостійному навчанні відвідувачів.

Перша тема яку обрали – «Психологічна та юридична допомога під час воєнного стану». Цей освітній серіал розкриває ключові питання психологічної готовності до бойових дій та стабілізацію власного стану в кризових та екстремальних умовах. Близькі та родичі військових зрозуміють, який шлях проходить військовослужбовець перед поверненням до цивільного життя.

Друга тема, яка зацікавила – «ChatGPT для підвищення власної ефективності». Дізналися про основи штучного інтелекту та нейромереж, про сфери застосування ChatGPT, включно з перекладом та аналізом тексту. Особлива увага тут приділяється етичним питанням та конфіденційності при роботі з ChatGPT.

Нагадуємо, що щосереди з 10 до 14 год. відвідувачам надаються консультації з питань користування онлайн серіалами на платформі Дія. Освіта. Запрошуємо всіх охочих завітати до нашого хабу цифрової освіти і безкоштовно пройти навчання.

0 коментарі:

Дописати коментар