Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

25 вересня 2024 року
У Волинській ОУНБ імені Олени Пчілки відбулися святкові заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Під час урочистостей пройшло професійне спілкування на тему: «Бібліотеки під час війни: трансформація завдань». Учасники обговорювали важливість роботи бібліотек в умовах воєнного стану, ділилися досвідом, вирішували проблеми, з якими стикаються книгозбірні, та наголошували на актуальності їхньої діяльності в сучасних реаліях.

Сілкова Анна була нагородженна почесною грамотою Департаменту культури, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек».

Ворожейкіна Софія була нагородженна подякою голови Волинської обласної ради та подякою ГО «Волинське обласне відділення української бібліотечної асоціації» за активну участь в реалізації проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках-Хабах цифрової освіти»

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Це свято тих, хто любить книги, знання та пошук нових ідей. Нехай бібліотеки завжди залишаються місцем натхнення, розвитку та відкриттів для кожного з нас!

0 коментарі:

Дописати коментар