Чудо-блог

  Нам випала велика честь – нагорода ”ЧУДО-БЛОГ”, за що дякуємо Ганні Тараненко, яка не обминула нас своєю увагою. Нарешті трапилася нагода виконати умови нагороди і поговорити про себе, правильніше – про нас, бо наша робота колективна.
Нас троє і ”соображаємо” (кращого слова не придумати) втрьох разом і на трьох, хоч насправді ми дуже різні – за: віком, ростом, сімейним станом, характерами, вподобаннями і т.д. У нас різні погляди на деякі особисті речі. Але співпрацюємо мирно, бо любимо свою роботу і робимо одну справу. А ще – і це найголовніше, що нас об’єднує – ми родом  із Волині – чудового древнього краю лісів і синьооких озер. ”Волинь моя, краса моя, земля моя сонячна”–  так співаємо ми в пісні  (слова і музика С. Кривенького), і так є насправді. А зараз трохи про предмет нашої спільної любові.
  Гордість Волині – озеро Світязь, найбільше і найглибше прісноводне озеро України, яке входить до групи Шацьких озер. Незабутні враження залишаються у тих, хто хоч раз побував тут  на відпочинку і відчув дотик кришталево чистих та лагідних хвиль озера!

    А ще на Волині багато величних храмів. Радимо побувати у Зимненському Свято-Успенському Святогірському жіночому монастирі, що поблизу тисячолітнього міста Володимира-Волинського в заплавах річки Луги, та і в самому місті Володимирі-Волинському з його древніми храмами.
  Дух давнини ви відчуєте, відвідавши комплекс історико-архітектурних пам'яток у місті Берестечко, і побувавши в резиденції князів Радзивіллів в м. Олика. В селі Колодяжному на Ковельщині ви побачите музей-садибу української поетеси Лесі Українки, де вона проживала з батьками і написала багато поетичних творів.

  Обласний центр Волині – місто Луцьк – вразить вас своєю самобутністю. Місто, яке має своє обличчя – так відгукуються про Луцьк ті, хто вперше тут побував. Зустріне у місті вас Луцький замок (Замок Любарта), який ввійшов до семи чудес України і є головною архітектурною спорудою історико-культурного заповідника ”Старий Луцьк”.

  Єдині в Україні музей дзвонів і Музей волинської ікони –  музей, який репрезентує регіональну волинську школу іконопису  – ви зможете відвідати,  побувавши у нашому місті.

  Ви, мабуть, переконалися, що на Волинь потрібно обов’язково приїхати, щоб побачити  її  красу і відчути дух часу – не тільки старого, але й сучасності. Адже наш край   –  прикордонний і ”приєвропейський” (поки що ”при”). І побувавши в наших краях – зрозумієте: не така то тут і провінція... Запрошуємо!!!

  А ще ми читаємо блоги наших колег і цікавимося їх життям. І тому такий сюрприз – нагороду ”Чудо-блог” пропонуємо наступним блогам (за правилами гри):
http://bibliolutsk.blogspot.com/ Соняшна літературна країна
http://indentkn.blogspot.com/ БІБЛІОЛОГИ
http://olenkardb.blogspot.com/ Ківерцівська районна дитяча бібліотека
http://tsumansosnina.blogspot.com/ Бібліотека-філія для дорослих смт. Цумань
http://cindibib5.blogspot.com/  Синди в библиотеке

2 коментарі:

Марина сказав...

Щиро вітаю з нагородою ”ЧУДО-БЛОГ”!!!

Анонім сказав...

Вітаю! Задоволення від роботи обов'язково
приведе до гарного результату!

Дописати коментар