У бібліотеках Волинської області продовжують відкриватися пункти доступу до інтернету

11 січня 2013 р.
Бібліотеки-переможці 3 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст” продовжують урочистості з нагоди відкриття пунктів вільного доступу до Інтернету. Так 11 січня такий пункт був відкритий у Рожищенській районній бібліотеці для дітей. Віднині тут до послуг усіх бажаючих сім сучасних комп’ютерів з веб-камерами, навушниками і вільним доступом до інтернету. Окрім рожищан можливості вільного використання інтернету отримали жителі сіл Рудня, Березолуки, Кременець, селища Дубище. А про те, що відстань не є перешкодою для спілкування, засвідчив скайп-зв’язок з Дубищенською селищною бібліотекою та одним і найактивніших читачів районної книгозбірні для дітей, який через стан здоров’я обмежений у русі.

Учасниками урочистостей були представники влади району, зокрема, голова райдержадміністрації Андрій Музика та заступник голови райдержадміністрації Тарас Войтович. Обласне керівництво було представлене головою Волинської обласної ради Володимиром Войтовичем, начальником управління культури облдержадміністрації Володимиром Лисюком, директорами обласних книгозбірень Людмилою Стасюк, Наталією Граніч. Від програми ”Бібліоміст” участь в церемонії відкриття пунктів вільного доступу до інтернету взяла регіональний представник прогорами Настя Мах-Мазурок.
 
 
 











Святкового настрою присутнім додали щирі колядки ансамблю Будинку народної творчості ”Яворина” та працівників РД ”Просвіта”.




0 коментарі:

Дописати коментар