Нові бібліотечні послуги – на Старовижівщині

18-22 березня 2003 року
Тренінги за Модулем 3 програми підвищення кваліфікації бібліотечних фахівців відбувалися на базі Старовижівської центральної районної бібліотеки для працівників бібліотек-переможців 3 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”.

Присутні бібліотекарі вивчали інноваційні механізми розвитку бібліотек, напрямки їх діяльності в нових умовах, а також намагалися побачити свої бібліотеки в недалекому майбутньому. Виявити наявність лідерських якостей в учасників допомогли психологічні тести, зрозуміли бібліотекарі важливість командного підходу у вирішенні тих чи інших завдань, а також відмітили немаловажну роль соціального партнерства в розвитку бібліотек.

Допомагали зняти напругу психологічні розвантаження ігри, легкі мелодії, розмови на відволікаючи теми. 
Завершилося навчання бібліотекарів врученням сертифікатів про пройдений курс навчання. 
 
 

5 коментарі:

Unknown сказав...

Заняття проходили цікаво, захоплююче. Проводилися практичні заняття на комп'ютері, а також за допомогою гри, що допомагало краще зрозуміти тему. Здобули багато навичок, підвищили свої знання, що дасть змогу змінити свій імідж і престиж бібліотеки. Дякую Евгенії Олексіївни за професійне навчання.

Лариса Шеремета сказав...

Ознайомившись із темою модулю №3 курсів дізналась чимало нового,що можна буде використати в роботі.З"явилось багато ідей...Дякую за навчання!!!

Сачик Наталія сказав...

Ми дуже дякуємо нашому тренеру за цікаве навчання, за ігри, практичні завдання. Під час навчання в мене народилось дуже багато ідей , які я буду застосовувати в роботі.

Світлана сказав...

Навчання за 3 Модулем проходили цікаво, доступно, проводили практичні завдання,дізнались багато нового. Дякуємо за навчання.

Зінчук Н. сказав...

Під час навчання ми дізнались багато нового,цікавого.Треба вже тепер буде подумати,як підвищити імідж бібліотеки.Дякую,Євгеніє Олексіївно,вам за змістовне навчання.

Дописати коментар