Вчилися бібліотекарі Горохівщини

 

25-29 березня 2013 року
Впродовж 5 днів навчалися бібліотекарі Горохівської ЦБС за темами навчального модулю 3: ”Інноваційні зміни в бібліотеках на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек”. Тренер Волинського РТЦ разом з бібліотекарями Горохівських бібліотек розробляли інноваційні проекти розвитку, шукали шляхи залучення додаткових коштів до бібліотек, оцінювали важливість партнерських стосунків в бібліотечній діяльності. Також пробували за допомогою тестів визначити наявність професійних лідерських якостей у присутніх. Тренінг для учасників був цікавим і корисним, хоч бібліотекарі Горохівщини і мають певний досвід впровадження новітніх інформаційних технологій в бібліотеках, адже постійно беруть участь в конкурсах грантових проектів. На кінець професійної зустрічі учасникам тренінгу були вручені Сертифікати про пройдений курс навчання.

 

5 коментарі:

Анонім сказав...

Взнали багато цікавого і корисного про впровадження інноваційних технологій.
Познайомилися з досвідом інших бібліотек. Думаю, що обов'язково використаємо частину побаченого і у своїй діяльності.

Олена сказав...

Навчання було цікавим і змістовним.Бібліотекам просто необхідно більш творчо і креативно підходити до роботи,використовувати нові технології для задоволення потреб користувачів.Хочеться лодякувати нашому тренерові-Євгенії Олексіївні-за такі цікаві заняття.

Валя сказав...

Життя змінюється і треба прагнути змін.Кожна людина повина мати доступ до різної інформації.А бібліотека інноваційні послуги.

Тетяна сказав...

Вдячна тренеру Євгенії Олексіївні за цікавий і доступний виклад матеріалу. Дізналася багато нового і цікавого про інноваційну роботу у бібліотеках.Будемо втілювати у життя.

Люда сказав...

Дякую тренеру Евгенії Олексіївні за 3 модуль на якому я дізналася про інноваційні форми роботи і розвитку бібліотеки, про стратегічне планування в бібліотеках а також про маркетингове дослідження. Дякую також за терпіння та доброзичлеве ставлення.

Дописати коментар