Нові послуги пропонували запровадити волинські біблотекарі


11-15 листопада 2013 року
У Волинському РТЦ відбулися тренінги за Модулем 2 навчальної програми підвищення кваліфікації бібліотекарів. У ці дні нові бібліотечні послуги для користувачів пропонували запровадити бібліотечні працівники Нововолинської міської бібліотечної системи та Володимир-Волинських міських бібліотек для дорослих і для дітей.
Маючи певний досвід роботи за комп’ютерами та в мережі Інтернет, бібліотекарі успішно виконували завдання, ділилися своїми практичними навичками, набутим досвідом. Свої знання перевірили тестуванням.
 
Саме під час навчання бібліотекарів відвідав Валерій Мельник, журналіст, власний кореспондент газети ”Урядовий кур’єр” у Волинській області. Пан Валерій поцікавився у присутніх змістом навчання, як використовуватимуть набуті знання та навички у практичній роботі, що з нових технологій вже застосовують у своїх бібліотеках, і головне – чи читають ”Урядовий кур’єр”? Для бібліотекарів близьке знайомство з відомим журналістом, автором багатьох книг з питань охорони природи і навколишнього середовища, було цікавим, корисним і приємним. Сподіваємося, що і навчання для цієї групи учасників було особливим та запам’ятається надовго.

1 коментарі:

Тетяна сказав...

Тренінг був цікавим і корисним.Під час навчання почерпнула для себе багато цікавих ідей, щодо використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотечній роботі.

Дописати коментар