Лист до святого Миколая

 3 грудня 2013 року
Прес-конференція з нагоди початку благодійної акції ”Лист до святого Миколая” відбулася в приміщенні Волинського РТЦ і була спрямована на привернення уваги до дітей в школах-інтернатах Волинської області.
Організатори акції – ВОГО ”Фундація розвитку громад”, ВОБО ”Радість дитинства”, ГО ”Молодіжна платформа”, ГО ”Територія 2.2”– зосередили увагу на Іваничвській школі-інтернаті. За їх словами цей заклад – один з найбідовіших в області. Діти занедбані і батьками, і соціумом, у віці 13-14 років не вміють навіть читати. Цю непросту ситуацію намагалися пояснити присутнім заступник директора школи-інтернату та представник Іваничівської райдержадміністрації, які вийшли на скайп-зв’язок, організований працівниками бібліотек – Іваничівської районної та Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки. Проте діти цього закладу вірять в чудеса – Святого Миколая, Діда Мороза і в те, що написані ними листи (більше намальовані) з побажаннями будуть відправлені поштою і знайдуть свого адресата, а 19 грудня  сам Святий Миколай завітає до них зі своїми помічниками і з омріяними подарунками. А помічниками, як було зауважено, може стати кожен з нас. До акції вже долучилися СК ”Перша страхова”, тур-фірма ”Валерія-тур”, перевізники ”Максим Таксі”, автозаправні станції ”Аветра”.
 З листами дітей можна ознайомитися в розважально-спортивних закладах ”Зефір” (Київський майдан, 1) та ”101 км” (Луцький район, с. Піддубці, вул. Київська, 97 тел. (0332) 78-31-01).
 За додатковою інформацією звертатися до ВОГО ”Фундація розвитку громад”, тел. 0673328802. 


1 коментарі:

Анонім сказав...

Молодці! Гарно придумано. Усім дітям треба дарувати надію в чудо, у здійснення їх бажань.

Дописати коментар