Школа молодого бібліотекаря «Професіоналізм + креативність = сучасний бібліотекар»

 
 
24-26 червня 2014 року
Низка заходів та тренінгів відбувалася у Волинському РТЦ у рамках школи молодого бібліотекаря, організованої Волинським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації за підтримки Благодійного фонду Б.Клімчука «Рідна Волинь», який виділив кошти на виготовлення рекламної продукції. 
Три дні роботи школи пролетіли досить непомітно серед цікавих заходів, живого спілкування, обміну досвідом та креативних ідей. Низку цікавих ідей бібліотекарі змогли запозичити для впровадження їх у діяльність власних книгозбірень, відвідавши бібліотеки Луцької районної ЦБС, Волинську обласну бібліотеку для дітей.
 ”Творчість заради життя” – така назва проекту, який реалізовується обласною бібліотекою для юнацтва, презентувала методист цієї бібліотеки М.Бурчик. 

В програмі роботи школи для молодих бібліотекарів відбулися тренінги і в РТЦ. Корисно було дізнатися про мистецтво презентацій, цікавою для учасників школи була зустріч з Марією Доманською, журналістом, громадським діячем і цікавою особистістю. Вона, зокрема, провела тренінг з напрямків співпраці бібліотек зі ЗМІ. Фінальною ж частиною тренінгу з проектної діяльності була робота в групах і представлення власних проектів. Саме так змогли продемонструвати свої інноваційні ідеї бібліотекарі, а з часом чекаємо їх практичної реалізації в їхніх книгозбірнях.

0 коментарі:

Дописати коментар