Проектна діяльність бібліотеки: ЦЄІ


26 жовтня 2015 року
Про проектну діяльність бібліотеки як невід’мну складову інноваційного розвитку йшлося під час зустрічі завідувачів відділів у тренінговому центрі. Зі змістом нового проекту, що стосується інформації з питань євроінтеграції, знайомила завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Надія Воробей,  яка побувала на тренінгові у місті Києві.

Українська бібліотечна асоціація стала переможцем програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)» та з вересня 2015 року розпочала реалізацію проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації».
Проект передбачає розширення мережі центрів європейської інформації (ЦЄІ), створених на базі більшості обласних універсальних наукових бібліотек за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» протягом 2005-2008 років, і відкриття в містах і районах по всій Україні пунктів європейської інформації (ЄІ), інформаційно-методичне забезпечення бібліотекарів щодо їхньої діяльності та активізацію роботи бібліотек з популяризації європейських цінностей.
Проект триватиме три роки



0 коментарі:

Дописати коментар