Кіноклуб Docudays UA у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки запрошує на перегляди фільмів.



27 січня 2016 року
Вже вдруге відбувся перегляд фільму в рамках кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA при Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки. Це був показ документальної стрічки польського режисера Павела Височанські «Коли – небудь ми станемо щасливими». Традиційно після перегляду відбулося обговорення побаченого, під час якого учасники обмінювалися думками та враженнями, намагалися розв'язати проблеми, поставлені в сюжеті фільму. В обговоренні взяли участь викладачі та студенти Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, які стали постійними відвідувачами кіноклубу, та експерт з питань захисту прав фізичних та юридичних осіб у Європейському суді з прав людини Юрій Колтонюк.

Фільмотека кіноклубу Docudays UA складається з актуальних документальних фільмів, які порушують проблемні теми у сфері захисту прав людини – особистої свободи, людської гідності, рівності та дискримінації. 
Запрошуємо всіх бажаючих до кіноклубу Docudays UA. Слідкуйте за анонсами наступних переглядів на нашій сторінці facebook.com та в розділі новин на сайті бібліотеки (http://ounb.lutsk.ua/).

0 коментарі:

Дописати коментар