Навчальна онлайн-конференція в рамках реалізації адвокаційних кампаній "DOCU ДІЄ"









грудень

З 15 по 19 грудня 2020 року співробітники бібліотеки були учасниками навчальних сесій, організованих керівниками та координаторами Мережі DOCU/CLUB з прав людини та реформ. Такий клуб діє і в бібліотеці, щорічно долучаючись до заходів Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

Навчання з адвокаційної діяльності для учасників мережі клубів було актуальним, оскільки адвокація – один з пріоритетних напрямків діяльності організацій. Її суть полягає у взаємодії з органами влади усіх рівнів та широким колом зацікавлених осіб з метою представлення та просування інтересів певних соціальних (як правило, незахищених, вразливих, неактивних, недостатньо організованих тощо) груп .

Спікери онлайн-конференції, запрошені експерти разом з учасниками розглядали структуру та етапи адвокаційних кампаній, знайомилися з успішними прикладами,  обмінювалися досвідом у групах. Проведення онлайн-конференції відбувалося за організаційної підтримки команди фасилітаторів ГО «Інша освіта».

Хочемо подякувати за максимально інтерактивне та ефективне навчання, навіть в онлайн форматі. Зрозуміли, що проект нашого клубу потребує доопрацювання і внесення певних змін. Будемо намагатися змінити все на краще!

0 коментарі:

Дописати коментар