Тренінг-семінар в межах ініціативи “Жінка-лідерка в цифровому просторі”.





 24 жовтня 2022 року

Завідувачка відділу автоматизації і комп’ютерних бібліотечних технологій – Софія Ворожейкіна взяла участь у тренінг-семінарі в межах ініціативи “Жінка-лідерка в цифровому просторі”. Темою повідомлення Ворожейкіної С. була: «Цифрова грамотність для подолання викликів, спричинених пандемією та війною», а також вона долучилася, як тренер до практичних занять у ході проведення таких сесій:

  • Розширення можливостей жінок у цифровому просторі. Історії успіху учасниць проєкту.
  • Тренінг з цифрових навичок для жінок.

Організаторами навчання були: структура ООН Жінки у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Українською бібліотечною асоціацією за виконання Академія цифрового розвитку й підтримки Міністерства закордонних справ Канади.

Мета зустрічі: посилення спроможності й упевненості жінок в користуванні цифровими пристроями та послугами; представлення кращих практик розширення прав та можливостей жінок у цифровому просторі за результатами діяльності у Волинській області.

Методика такого навчання була цікавою та ефективною для підвищення професійного розвитку. Результатом ефективного оволодіння новими навичками є отримання сертифікату про успішне завершення навчання.



 

0 коментарі:

Дописати коментар