Тренінг для бібліотекарів Боратинської ТГ.

 









21 лютого 2023 року

Сьогодні в рамках проєкту «Якісні бібліотечні послуги – жителям громад Волині» у Волинському РТЦ зібралися бібліотекарі Боратинської ТГ.
Завідувачка науково-методичного відділу Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Наталя Харчук розповіла про заповненні нової форми бланків державної статистичної звітності №6-НК та особливостях заповнення електронної звітності в системі ЕСМаР.
Завідувачка відділу автоматизації і комп’ютерних бібліотечних технологій Ворожейкіна Софія наголосила на створенні віртуальної виставки, яка дає змогу бібліотекареві зосередити увагу читача на додаткові інформаційні джерела, запропонувати скористатися іншими сервісними послугами бібліотеки, комплексно висвітлити визначену для розкриття через виставку тему. Таким чином, віртуальна бібліотечна інсталяція, будучи мобільною, компактною, змістовною, виступає в ролі провідника у загальному потоці інформації.
Завідувачка відділу обробки літератури і організації каталогів Нагайцева Олена акцентувала увагу присутнім на бібліографічному описі документів для правильного оформлення видань, представлених на віртуальній виставці.

0 коментарі:

Дописати коментар