Навчання на платформі Дія. Освіта

 



8 листопада 2023 року

Сьогодні середа і відбувалося чергове навчання в хабі цифрової освіти, що у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки, зокрема, і на платформі Дія. Освіта.

Перша тема яку обрали – «Базові знання про гендер». В цьому серіалі  розбиралися з гендерними стереотипами: якими вони бувають та яку роль відіграють у нашому житті, а також як впливають на вибір професії, карʼєру й професійний розвиток. Навчилися розпізнавати гендерні стереотипи та небезпеки, які вони несуть як у реальному житті, так і в мережі, дізналися, як можна протидіяти цим упередженням, відстоювати себе та свої кордони.

Друга тема, яка зацікавила – «Персональна кібергігієна» – розбирали психологію та прийоми онлайн-шахраїв, природу фейків, вірусів і зрозуміли, як цьому ефективно протидіяти.

Не менш цікавою за попередні теми виявилася – «Датааналітик. Вступ до Excel». В цьому серіалі дізналися про рутину датааналітиків, як і чому компанії використовують дані, як аналітики працюють з даними. Навчилися користуватися Excel та всіма його секретами.

Нагадуємо, що щосереди з 10 до 14 год. відвідувачам надаються консультації з питань користування онлайн серіалами на платформі Дія. Освіта. Запрошуємо всіх охочих завітати до нашого хабу цифрової освіти і безкоштовно пройти навчання.

 

0 коментарі:

Дописати коментар