Навчання на платформі Дія. Освіта

 


10 квітня 2024 року

Сьогодні середа і відбувалося чергове навчання в хабі цифрової освіти, що у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки, зокрема, і на платформі Дія. Освіта.

В цьому серіалі можна дізнатися про проблему, яка, на жаль, стає найпоширенішою – посттравматичний стресовий розлад. Навчитися виявляти його прояви та допомагати дітям, що мають цей розлад. Також прослухати, як психотравмувальні події впливають на розвиток та поведінку дитини і як пов’язане харчування й фізичне навантаження з ментальним здоров’ям.

Друга тема, яка зацікавила – «Персональна кібергігієна» – розбирали психологію та прийоми онлайн-шахраїв, природу фейків, вірусів і зрозуміли, як цьому ефективно протидіяти.

Не менш цікавою за попередні теми виявилася – «Вчимося разом. Як підтримувати дітей під час війни». 
Цей освітній серіал створено, щоб надати важливі відповіді на непрості запитання батьків і вчителів про те, як допомогти дітям упоратися з наслідками війни. А також знайти інформацію про те, як навчити дітей впливати на свій стан, керувати власними думками, опанувати базові техніки саморегуляції.

Нагадуємо, що щосереди з 10 до 14 год. відвідувачам надаються консультації з питань користування онлайн серіалами на платформі Дія. Освіта. Запрошуємо всіх охочих завітати до нашого хабу цифрової освіти і безкоштовно пройти навчання.

0 коментарі:

Дописати коментар