Тренінг на тему «Можливість виникнення залежностей в умовах воєнного конфлікту: вплив та протидія»

27 травня 2024 року
У Волинському РТЦ пройшов тренінг на тему «Можливість виникнення залежностей в умовах воєнного конфлікту: вплив та протидія» в рамках проєкту «Психоедукація», який провела психологиня Сілкова Анна.

Під час тренінгу були детально розглянуті причини виникнення залежностей, такі як хронічний стрес і травматичні події, що є основними факторами розвитку різних форм залежностей у людей, які перебувають у зоні конфлікту.

Було обговорено різні види залежностей, зокрема алкогольну та наркотичну, а також менш очевидні психологічні не хімічні залежності.

Учасники були активні та зацікавлені. Кожне питання та приклад з реального життя сприяли глибшому розумінню проблематики та пошуку рішень. Особливо цінними були дискусії, які показали різні підходи до проблеми та дозволили присутнім обмінятися досвідом.

Віримо, що цей тренінг допоможе всім учасникам краще підготуватися до викликів, пов'язаних з проблемою залежностей у контексті воєнного конфлікту. Отримані знання та навички сприятимуть ефективнішій допомозі тим, хто цього потребує.

0 коментарі:

Дописати коментар