Тренінг: «Адвокація в інтересах жінок»


27 липня 2024 року
«Люди є частиною рішення. Аби мати вплив на громаду, на суспільні чи політичні процеси в країні — розбудовуйте відносини між вашою командою та людьми, спільно з якими ви досягаєте бачення та цілей позитивних змін на різних рівнях», — радила нашим учасницям тренінгу «Історії успіху адвокаційних кампаній» Ірина Колковська, тренерка, депутатка, підприємиця.
Ірина ділилася власними успішними кейсами — запровадження програми вакцинації вірусу папіломи людини на рівні Луцької ТГ, організація коаліції 1325 на Волині та багатьма іншими.
Тренінг допоміг учасницям більше зрозуміти процеси побудови адвокаційних компаній від ідеї до прийняття рішення та практичного втілення. Наші Wonder Women виділили такі питання для вирішення:
– як зробити сортувальну станцію. на рівні міста,
– як включити “практичну екологію” в позашкільну програму,
– як змінити графік роботи дитячих садків та секцій, аби батькам і самим встигати на роботу,
– як запровадити програму підтримки та соціалізації населення поважного віку на рівні ТГ.
Участь у тренінгу взяли активістки та представниці жіночих організацій, бізнесу й юриспруденції, які прагнуть ефективно висловлювати свої ідеї та вимоги, досягаючи реальних змін у суспільстві на локальному та національному рівнях.
Дякуємо всім, хто долучився та провів з нами суботу, адже змінювати країну — завжди на часі, особливо в період криз. Віримо, що разом ми здатні досягти великих змін!
До зустрічі на наступних заходах!

P. S. Цей тренінг та реліз стали можливими завдяки підтримці Уряду Канади в межах проєкту “Голос жінок і лідерство — Україна”, що впроваджується Українським Жіночим Фондом. Відповідальність за зміст інформації несе ГО ПРО ВІМЕН ЮА. Інформація, що представлена в публікації, не завжди відображає погляди Уряду Канади і УЖФ.

0 коментарі:

Дописати коментар