Електронна податкова звітність і бібліотеки: робоча зустріч за проектом ”Публічні бібліотеки – мости до е-урядування: модель електронного суспільства”

15 квітня 2014 року
Бібліотекарі публічних бібліотек області, де створено доступ до мережі Інтернет, були учасниками низки тренінгів за проектом ”Публічні бібліотеки – мости до е-урядування: модель електронного суспільства”. 

Тренінги відбувалися за участі представників центру надання адміністративних послуг, податківців, тренерів ”Української Софтверної Компанії”. На тренінгах акцент був зроблений на впровадженні нової послуги для користувачів – наданні електронної податкової звітності через публічні бібліотеки, що мають доступ до мережі Інтернет. На робочій зустрічі увага присутніх була звернута до початку практичного впровадження сервісу для платників податку через бібліотеки. Оскільки пілотними районами є Ківерцівський, Рожищенський – експеримент повинен розпочатися саме з них. Саме під час зустрічі у Волинському РТЦ бібліотекарів обласної наукової бібліотеки, авторів проекту – ГО ”Фундація розвитку громад”, представника податкових органів, а також бібліотекарів Ківерцівської та Рожищенської центральних районних бібліотек, які спілкувалися через СКАЙП, обговорювали практичні кроки впровадження послуги. Першим кроком визначили широку інформаційну кампанію, яка допоможе привернути увагу платників податків до бібліотек, а в подальшому стане в нагоді всім бажаючим скористатися  запропонованим сервіcом.

0 коментарі:

Дописати коментар