Лекція лікаря приурочена Всесвітньому дню контрацепції



24 вересня 2015 року
Незважаючи на технічний та інформаційний прогрес, багато представників молодого покоління не знають про всі можливості контрацепції. А в багатьох випадках чоловіки і жінки просто ігнорують потребу в захищеному сексі. Особливо це стосується молодих людей 15-25-річного віку. Всесвітній день контрацепції започаткований переважно для цієї категорії людей. Міжнародний день контрацепції, за задумом організаторів, повинен привернути увагу влади та громадськості до проблем які виникають внаслідок недостатнього статевого виховання і зневаги до засобів контрацепції.
 
На зустріч з лікарем Луцької поліклініки №1 Максимчук Оксаною Миколаївною завітали студенти Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського та Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. У цікавій та доступній формі лікар розповідала про ті речі, які повинна знати наша молодь, щоб бути здоровими та щасливими.

2 коментарі:

sobia сказав...

I personally use them exclusively high-quality elements : you will notice these folks during: essay writers

sobia сказав...

Cool you inscribe, the info is really salubrious further fascinating, I'll give you a connect to my scene. college essay writing service

Дописати коментар