"Active Citizens"



5-8 травня 2015 року
У РТЦ проходили тренінги від ініціативної групи – спілки молодіжних організацій (СГО) "Молодіжна Платформа", які протягом 4 днів навчалися за програмами, розробленими провідними спеціалістами у сфері розбудови громадянського суспільства, активної комунікації, проектного менеджменту тощо. 
Всі присутні не тільки отримали комплекс навичок, необхідних активному громадянину, але й можливість здобути фінансування на власний соціальний проект, довівши його необхідність та  спроможність.

Довідково: “Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.
Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.
Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

У Волинському РТЦ навчальні тренінги за програмою ”Активні громадяни” проходили в лютому 2015 року.
Вже тоді можна було спостерігати активну діяльність учасників як спільно, так і в малих групах – висловлювалося море ідей, планів задля позитивних змін в суспільстві. Ініціативність учасників втілювалася у власні проекти, які хотілось би реалізувати.

0 коментарі:

Дописати коментар