Тренінг для бібліотекарів за темою: «Бібліотечне відео: програми для монтажу відеоматеріалів»


10 травня 2023 року
В хабі цифрової освіти, що у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки, вдосконалювали свої знання бібліотекарі за темою: «Бібліотечне відео: програми для монтажу відеоматеріалів», яка завжди є досить актуальною.

Так, створення відео є досить популярним засобом комунікації в сучасному світі. Відео дозволяє швидко і ефективно передавати інформацію, використовуючи видимі та звукові ефекти. Відео може бути використано для навчання, реклами, розваг та інших цілей.

З поширенням різних онлайн-платформ і сервісів створення відео, таких як YouTube, TikTok, Instagram, Vimeo та інші, створення відеоконтенту стало значно більш доступним. Ці сервіси надають можливість поширювати відео з мільйонами людей по всьому світу, що у певній мережі може допомогти привернути нових клієнтів або шанувальників.

Про існування різних програм для створення відео і їх можливості розповіла Ворожейкіна Софія. З роботою в додатку для редагування відеоматеріалів «InShot» познайомила Сілкова Анна. На прикладі створеного буктрейлера «Катерина» за поемою Т.Г. Шевченка вона показала етапи створення, редагування, монтажу та обробки відео.

Отже, створення популярного відео продовжує набирати обертів завдяки зростанню популярності соціальних мереж та зростанню попиту на відеоконтент як маркетинговий інструмент.

0 коментарі:

Дописати коментар