Бібліотеки в Інтернеті

29-30 вересня 2011 р.
    У бібліотеці – заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібіотек. У тренінговому центрі, як і в бібліотеці, Дні відкритих дверей. Бібліотекарі та користувачі мали змогу познайомитися з діяльністю центру, переглянути фільм про Волинську обласну наукову бібліотеку ім. Олени Пчілки, який був знятий  Волинським державним телебаченням, слайд-шоу та відео матеріали про найкращі бібліотеки світу – Англії, Данії, Німеччини, Австрії, США та ін.
   У побаченому серед віртуального простору увагу присутніх привернув сучасний дизайн бібліотек та комп’ютерне забезпечення. А ще – дитячі зони, де можна не лише почитати цікаву книжку, але й пограти в комп’ютерні ігри або просто полежати на зручних диванах. Велике зацікавлення викликало обслуговування за допомогою електронних карток, про яке нашим бібліотекарям і читачам поки що залишається тільки мріяти.
   Відвідали ТЦ і студенти історичного факультету Волинського національного університету ім. Лесі Українки, які познайомилися з його діяльністю та навчальними програмами і  стали його новими користувачами.

1 коментарі:

Поліщук Оксана сказав...

Пройшла навчання в тренінг - центрі.Ознайомилась з технологіями ВЕБ 2:0. Навчанням задоволена.
Дякую.

Дописати коментар