Діалог з улюбленими читачами

30 вересня 2011 року



  Серед заходів, приурочених Всеукраїнському дню бібліотек надзвичайно цікавою була зустріч з постійними  читачами бібліотеки, яка проходила у ТЦ.
   Із великого списку активних читачів прийшли не всі (21), але спілкування з присутніми із них було насправді святом для бібліотекарів і самих читачів. Серед постійних читачів журналісти – Іван Корсак, Ігор Ольшевський, викладачі Оксана Кучінко та Костянтин Сміян, лікарі, громадські активісти, студенти і пенсіонери.


  Кожен із них говорив про свою першу зустріч з книгою, про те, що для них – бібліотека, були різні думки стосовно книги та інтернету, але головне – це прагнення до знань, потреба в читанні та інформації, їхня багатолітня віддана любов до бібліотеки і бібліотекарів.
   Читачам-активістам вручені читацькі квитки з необмеженим терміном дії.

   Присутні мали змогу побачити фільм про Волинську ДОУНБ ім. Олени Пчілки, який демонструвався на обладнанні, наданому бібліотеці програмою ”Бібліоміст”.

   Вела захід директор бібліотеки Людмила Стасюк, яка в цей час отримала повідомлення про присвоєння їй звання ”Заслужений працівник культури України”. І читачі, і бібліотекарі радо вітали Людмилу Антонівну з побажаннями подальших успіхів і втілення нових ідей.



1 коментарі:

читач сказав...

Дуже гарний захід, урочистості якому додала звістка про присвоєння звання директору, яка вже давно його заслужила

Дописати коментар