Тренінг з написання проектів

12 жовтня 2011 року

   Волинським РТЦ проводився тренінг з написання успішних проектів. Тема тренінгу була актуальною, бо саме в жовтні оголошений 3 раунд конкурсу проектів програми ”Бібліоміст” з організації  нових послуг в бібліотеках з використанням вільного доступу до мережі Інтернет.

Тренінг проведений представником програми Наталією Новаковою, участь в якому брала Настя Маз-Мазурок – регіональний представник програми у Волинській області. Пані Наталія зупинилася на умовах нового конкурсу та документах, необхідних для участі. А також розглядалися правила подання заявок та критерії, за якими здійснюється відбір проектів.

   Учасники тренінгу – директори ЦБС – уважно і з цікавістю слухали тренера. Було задано багато запитань – значить конкурс зацікавив присутніх, і є надія на активну участь у ньому бібліотек області.
   Цікавими були виступи директорів ЦБС, які вже перемогли в попередніх раундах конкурсів і отримали гранти. Їх досвід буде корисним для інших. Завершився тренінг презентаціями про діяльність в рамках програми ”Бібліоміст” бібліотек Ковельської та Ківерцівської ЦБС, проведених завідувачами відділів автоматизації центральних районних бібліотек Олегом Котіком та Олександром Полійчуком.

2 коментарі:

Олег сказав...

Корисний треніг багато нового дізнався по написанню проектів

Джек-Стрибунець сказав...

Тренінг був досить цікавим! Дізналися багато нового по написанню проектів

Дописати коментар