Школа молодого режисера

31січня – 1 лютого 2015 року
Впродовж двох днів у регіональному тренінговому центрі, що  у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки, проходила Школа молодого режисера, заняття в якій організоване активістами СГО ”Молодіжна платформа”
Подібне «дійство» відбувалося в Луцьку в минулому році і викликало чималий інтерес у лучан. Прийняти заявки від всіх бажаючих не було можливим, тому вирішили заняття в школі продовжити і в цьому році. Мета навчань – знімати якісне відео. За словами фахівців для цього потрібні роки, тому головним для організаторів і фахівців на даному етапі – викликати інтерес до цієї справи, показати роботу режисера, нюанси знімального робочого процесу.
 
 
Викладачами Школи режисури стали професіонали у цій справі – Юрій Ребрик (продакшн-студія «Правда PRO»), який розповів учасникам про те, як народжується відеоролик; Віталій Герасимлюк (режисер, викладач Волинського училища культури і мистецтва ім. І. В. Стравінського, автор сценарію та режисер фільму 7 чудес Волині, член Національної Спілки кінематографістів України) зупинився на секретах створення власних фільмів, зокрема, поєднанні сюжету та музики; Михайло Кузьмич – шоумен, телеведучий на телеканалі "Нова Волинь".
 
В кінці занять учасники отримали  «домашнє завдання» – зняти свій короткий відеоролик, який пізніше буде оцінений викладачами.

0 коментарі:

Дописати коментар