Правова он-лайн допомога

У лютому 2015 р. у Центрі з надання дистанційної правової допомоги, що створений у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки (Волинський РТЦ), надавалися правові он-лайн консультації юристами. Так, відповіді на питання нотаріального законодавства та практики надавала Грушицька Віталіна Віталіївна, т. м.: 095-789-24-56
Малишко Сергій Олександрович, помічник адвоката, координатор юридичної клініки «Ad Astra» СНУ імені Лесі Українки,  т. м.: 066-558-51-85, здійснював консультування з підстав та порядку визнання угод, договорів недійсними.
Куляша Олександр Олександрович, начальник відділу примусового виконання судових рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Волинській області,  (т. р.: (0332)78-46-67) присвятив он-лайн прийом питанням виконання судових рішень: порядку здійснення виконавчого провадження; порядку здійснення  звернення стягнення на майно боржника, заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника; виконанню рішень, за якими боржник зобов’язаний особисто вчинити певні дії тощо.
Єлов Віталій Андрійович, адвокат, керівник юридичної клініки, «Ad Astra» СНУ імені Лесі Українки (т. м.: 050-666-45-79). Тематика його консультацій – вирішення шлюбно-сімейних та спадкових спорів, законодавство про забезпечення прав та свобод внутрішньо переселених осіб.

Близько 30 осіб з Ківерцівського, Маневицького, Любешівського, Старовижівського, Камінь-Каширського, Ратнівського, Локачинського районів, м. Нововолинська звернулися за правовою допомогою до фахівців. 

0 коментарі:

Дописати коментар