Дистанційно правова безоплатна допомога

 



2 лютого 2021 року

Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області провела дистанційний прийом громадян в приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Проведення скайп-сеансів прийому громадян та надання фахових консультацій юристами проводиться відповідно до тематики та графіку  (щовівторка, з 15.00 до 17.00) за ініціативою благодійної організації  „Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги”, яка запровадила масштабну правозахисну ініціативу на території 8 областей, в т.ч. Волинської. 

За підтримкою і допомогою до регіонального представника звернулись 6 громадян, які проживають у віддалених селах та містах Волинської області, з використанням сучасних засобів зв’язку (скайп-зв’язок) та технічного оснащення бібліотек. 

Зокрема, звернення стосувалися соціального захисту, оскарження судових рішень, порядку та підстав для призначення адвоката  центром безоплатної вторинної правової допомоги, встановлення групи інвалідності тощо.

Окрім цього, регіональний представник розповіла про компетенцію Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та надала роз’яснення з порушених громадянами питань. 

0 коментарі:

Дописати коментар