Онлайн-лекція у Волинському РТЦ

 



12 квітня 2023 року

Волинський регіональний тренінговий центр є місцем навчання працівників і користувачів бібліотеки комп’ютерній та цифровій грамотності. З 2020 року Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки стала хабом цифрової освіти, долучившись до проєкту  "Дія. Цифрова освіта" Міністерства цифрової трансформації та ВГО Українська бібліотечна асоціація. Актуальними стали навчальні серіали, що проходять і дотепер на однойменній освітній онлай-платформі, щоправда, репертуар їх значно розширився (понад 90 серіалів).

Регіональний тренінговий центр бібліотеки, що є місцем вільного доступу до навчання цифровій грамотності, надає можливість розвиватися та навчатися всім охочим. Сьогодні діяльність РТЦ значно розширює свою діяльність в наданні послуг з оволодіння цифровими навичками, а також сприяє у доступі до мережі інтернет користувачам, які, користуючись онлайн-послугами бібліотеки, надають такі послуги власній аудиторії.

Так у середу, 12 квітня 2023 р., вчителем історії в альтернативній школі "Generation 22" та Дубенському ліцеї №7 Сергієм Гаврилюком було проведено онлайн-лекцію за темою "Провідні країни світу у міжвоєнний період: особливості відбудови та розвитку", яку могли послухати учні з усіх куточків України. Тема доволі актуальна, адже Україна як, безперечно, європейська країна буде проходити цей шлях після нашої перемоги. А поки на прикладі інших країн учасники освітнього заходу змогли простежити тенденції їх розвитку, адже історія – це не так про минуле, як про майбутнє.
 
Радіємо, що змогли долучитися і допомогти вчителю, користувачу нашої книгозбірні, у проведенні онлайн-уроку і наданні якісної бібліотечної послуги.
 
Нагадуємо, що кожної середи з 10.00 до 13.00 у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки в тренінговому центрі проводиться навчання з оволодіння цифровою грамотністю на онлайн-платформі "Дія. Цифрова освіта" для всіх охочих. Можна також отримати в цей час консультацію та допомогу працівника в питаннях навчання.

0 коментарі:

Дописати коментар