Навчання бібліотекарів Боратинської ТГ

 





26 квітня 2023 року

Волинський регіональний тренінговий центр є місцем навчання працівників і користувачів бібліотеки комп’ютерній та цифровій грамотності. Сьогодні було проведено навчання для бібліотекарів Боратинської ТГ на тему: «Створення відео».
Відеомонтаж – це один із деяких етапів у створенні відеоконтенту. Він дозволяє створювати динамічні, цікаві та професійні відео, які привертають увагу глядачів. Тому, якщо ви хочете підвищити свої навички відеомонтажу та створити якісний відеоконтент, тренінг з названої тематики – це те, що вам потрібно.
З теоретичною вступною частиною ознайомила Ворожейкіна Софія, яка розповіла про існування різних програм для створення відео і їх можливості. А практичну частину на прикладі додатку для редагування відеоматеріалів «InShot» провела Сілкова Анна. На прикладі створеного буктрейлера «Катерина» за поемою Т.Г. Шевченка показала етапи створення, редагування, монтажу та обробки відео.
Тренінг по відеомонтажу – це не тільки навчання новим технікам та інструментам, а й можливість розвинути свою професійність у створенні буктрейлерів, відео-презентацій, віртуальних виставок, віртуальних книжкових полиць, онлайн флешмобів, тощо, що є досить актуальним в роботі бібліотек сьогодні.

0 коментарі:

Дописати коментар